Cultura

Cultura

L’Ajuntament de l’Olleria, a través de la seua Regidoria de Cultura, vol oferir a tota la població una programació estable d’activitats culturals, utilitzant uns criteris de programació integradors, adreçats a tots els públics i àmbits de les arts escèniques per fer front a totes les demandes dels diferents col·lectius, així com dels ciutadans i ciutadanes.

La promoció de diferents grups o músics locals, és una de les línies en les que treballa la regidoria per donar eixida a les diferents manifestacions culturals del nostre municipi.

Des de la regidoria de Cultura, la Biblioteca i l’Arxiu Municipal estan portant-se a terme diferents projectes documentals com:

  • Projecte fotogràfic “Imatges per al Futur” on s’arrepleguen fotografies de diferents èpoques per tal d’escanejar-les, tornant els originals al seu propietaris, documentant les fotos i incloent-les a una base de dades que forma la història del nostre poble.
  • Projecte documental dels diferents “Llibres de Festes” on la finalitat és crear una base de dades dels mateixos i dels articles d’opinió que podem trobar als llibres.
  • Projecte de catalogació de les diferents peces de vidre per al futur Museu del Vidre a la Casa Santonja Palau dels Marau.
Biblioteca

 

Reserva d’espais culturals Teatre Goya i Teatre Cervantes.

Per a sol·licitar qualsevol d’estos dos espais cal presentar sol·licitud a l’Ajuntament i document SGAE.

Horari: De Dilluns a Divendres de 9 a 15 h.

Adreça: C/ Sant Tomàs, 2

Telèfon: 96 220 08 66

WhatsApp: 661 275 848

Correu: cij@lolleria.org

Notícies

L’Olleria acull aquest cap de setmana el Curs Internacional de Música
L’Olleria acull aquest cap de setmana el Curs Internacional de Música

L'Olleria acull del 20 al 22 d'abril la XIV edició del Curs Internacional de Música, el CIMVO. Un curs, que com ve sent habitual en els últims anys...

Més Info
Azael Tormo guanya el XIV Concurs Francesc Cerdà
Azael Tormo guanya el XIV Concurs Francesc Cerdà

El compositor Azael Tormo Muñoz, natural de Manuel, s'ha alçat amb el primer premi del XIV Concurs de Musica Festera Francesc Cerdà, dotat amb 2.000€, amb...

Més Info
L’Olleria acull el XIV Concert de Música Festera Francesc Cerdà
L’Olleria acull el XIV Concert de Música Festera Francesc Cerdà

Este dissabte 24 de febrer es donarà a conèixer l’obra guanyadora en el XIV Concurs Francesc Cerdà, en el concert que es celebrarà a partir de les 19h. al...

Més Info