Benestar Social i Sanitat

Serveis socials municipals

En aquest espai trobareu la informació necessària per a conèixer què són, com estan organitzats i quins recursos ofereixen els serveis socials de l’Ajuntament de l’Olleria.

Els serveis socials bàsics són el primer nivell del sistema públic de Serveis Socials. Atenen els ciutadans i ciutadanes de forma personalitzada i estan integrats per un conjunt organitzat i coordinat d’accions professionals amb l’objectiu de millorar el benestar social i afavorir la integració de les persones.

L’objecte principal és promoure els mecanismes per conèixer, prevenir i intervenir amb persones, famílies i grups socials, especialment si es troben en situacions de risc social o d’exclusió. S’organitzen territorialment i estan dotats d’equips multidisciplinaris orientats a l’atenció individual, familiar i col·lectiva.

Ofereixen atenció, orientació i assessorament sobre tots els serveis i prestacions als quals es pot accedir. També poden promoure mesures d’inserció social i laboral, i de prevenció i atenció a maltractaments.

Tramiten les prestacions econòmiques d’urgència social, les d’àmbit municipal, i altres que els siguen atribuïdes.

Igualment treballen amb les entitats i associacions de la seva zona en projectes conjunts relacionats amb l’atenció social. D’aquesta manera contribueixen a prevenir el risc d’exclusió i enforteixen els llaços de cohesió social.

Programes dels Serveis Socials Generals
En què et podem ajudar?

Atenció a la Ciutatania

Horari d’atenció al públic

De Dilluns a Divendres de 8:00 a 15:00h.

Els professionals de l’Àrea atenen al públic amb cita prèvia; es pot concertar mitjançant el telèfon o correu electrònic del Centre Social, o a les dependències del mateix.

Adreça i Contacte

Adreça: C/ Sant Joan de Ribera, 6
Telèfon: 96 220 15 12
Correu: direccio.cs@lolleria.org

Notícies

Es fan diferents millores d’accessibilitat al Centre Social
Es fan diferents millores d’accessibilitat al Centre Social

Recentment, han finalitzat diferents actuacions de millora que s'han portat a terme al Centre Social, entre les que destaca la substitució de les portes...

Més Info
L’Associació Espanyola contra el càncer de l’Olleria recapta més de 12.500€
L’Associació Espanyola contra el càncer de l’Olleria recapta més de 12.500€

La Junta Local de l'Associació Espanyola contra el càncer de l'Olleria ha recaptat, al llarg de 2017, 12.585,50€ en les diferents activitats i colectes que...

Més Info
L’Olleria celebra la Setmana de la Igualtat del 5 al 9 de març
L’Olleria celebra la Setmana de la Igualtat del 5 al 9 de març

La Regidoria de Benestar Social ha organitzat una Setmana de la Igualtat, coincidint amb el Dia de la Dona, del 5 al 9 de març. El dilluns 5 de març a les...

Més Info