Cargando
Ajuntament de L'Olleria
    Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria

S’estan adaptant els passos de vianants per fer-los accessibles

S’estan adaptant els passos de vianants per fer-los accessibles
dijous, 04 gener 2018, 11:08:05

Una de les principals deficiències que ha detectat el Pla d’Accessibilitat de l’Olleria, elaborat recentment, està als passos de vianants. L’informe recull que en la majoria del casos, per accedir a ell des de la vorera o viceversa, s’ha de salvar un rastell d’un parell de centímetres, cosa totalment impossible per a molta de la gent amb mobilitat reduïda.

Davant d’açò, des de l’Ajuntament s’ha decidit iniciar les actuacions de condicionament  per fer-los accessibles a tots, i això passa per fer rampes d’accés . “ És la primera actuació que estem portant a terme per millorar l’accessibilitat, donat que és un dels principals problemes que té l’Olleria i la seua solució es fàcil i factible.  La contractació recentment de 4 nous peons de construcció a través del programa del Servef EMCORD ens permet fer aquesta sèrie de millores ”, explica Enric Such, regidor de Serveis.

A més d’aquesta, l’Ajuntament de l’Olleria té previst anar fent poc a poc totes les millores suggerides per l’informe, i que contempla la normativa estatal i autonòmica, per fer que els municipis siguen cada vegada més accessibles a tots.

IMG_3182.jpg           millores 2.jpg

Ajuntament de l’Olleria | C/ Sant Tomàs, 2 | 46850 L’Olleria, València | 962 200 601 | premsa@lolleria.org | www.lolleria.org