Cargando
Ajuntament de L'Olleria
    Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria

Nova sessió del taller de propostes el dimecres 22 de març

Nova sessió del taller de propostes el dimecres 22 de març
dijous, 16 marc 2017, 10:03:38

El pròxim dimecres 22 de març a les 19’30 h. hi haurà una nova sessió del taller de propostes per debatre i triar, a partir dels consens de tots els participants, en quins projectes invertir part del pressupost municipal. “ Enguany, a diferència de l’any passat, el que farem és en estos tallers de propostes avaluar quines son les necessitats reals del municipi i a partir d’ahi, i amb les aportacions i suggeriments de tots els assistents, elaborarem un parell de propostes que seran les que elevarem a votació, i serà tot el poble el que haurà de decidir entre elles”, explica Vicent Albiñana, regidor de participació ciutadana.

Amb l’assessorament d’uns tècnics en participació, en la pròxima reunió començaran a definir-se les propostes, a partir de les necessitats detectades en la sessió anterior, en àmbits tan diversos com Patrimoni, cultura, medi ambient, urbanisme, esports, sanitat i joventut, entre d’altres.

Els tallers estan oberts a tot el públic, per tant si tens ganes de participar i decidir en què invertir part del pressupost municipal, acudeix el dimecres 22 de març a les 19’30 h. al Saló de plens de l’Ajuntament.

cartell-A3-participacio.png

Ajuntament de l’Olleria | C/ Sant Tomàs, 2 | 46850 L’Olleria, València | 962 200 601 | premsa@lolleria.org | www.lolleria.org