Cargando
Ajuntament de L'Olleria
    Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria

Només queden dos mesos perquè l’Olleria aculla la 1r carrera d’obstacles temàtica d’Espanya.

Només queden dos mesos perquè l’Olleria aculla la 1r carrera d’obstacles temàtica d’Espanya.
dimarts, 14 marc 2017, 10:39:43

Comença el compte enrere...queden poc més de dos mesos perquè l’Olleria albergue la Egyptian Race, la 1º carrera d’obstacles temàtica de tota Espanya. I des de l’organització, està treballant-se en estos moments en la creació dels diferents obstacles que s’hauran de superar, en el circuit definitiu o l’ambientació egípcia que acompanyaran la carrera.

La Egypcian serà molt més que una carrera d’obstacles,  previst que hi hagen diferents activitats paral·leles com ara balls, exhibició de bufat de vidre i estands temàtics entre d’altres.

vidre.jpg

Estada a l’Olleria

Els corredors que vinguen de fora i vullguen quedar-se a dormir podran fer-ho en algun dels dos hotels que té la localitat: Hotel San Miguel i Gasaqui, en la hospederia del Convent de Caputxins, o també a l’alberg municipal del Salido i la zona d’acampada del Rodat. Per a poder allotjar-se en estos dos últims s’ha de demanar permís directament a l’Ajuntament de l’Olleria.

D’altra banda, i per fer més atractiva l’estada de corredors i famílies des de l’organització s’està treballant perquè hi haja un menú egypci a preus econòmics  i en donar a conèixer tota la oferta turística que els ofereix l’Olleria.

Ajuntament de l’Olleria | C/ Sant Tomàs, 2 | 46850 L’Olleria, València | 962 200 601 | premsa@lolleria.org | www.lolleria.org