Cargando
Ajuntament de L'Olleria
    Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria

L’Ecoparc de l’Olleria tornarà a estar obert dissabte tot el dia i diumenge de mati

L’Ecoparc de l’Olleria tornarà a estar obert dissabte tot el dia i  diumenge de mati
dijous, 08 febrer 2018, 11:41:31

A partir de la pròxima setmana, l’ecoparc de l’Olleria tornarà a estar obert els dissabte de matí i vesprada i els  diumenges de 10 a 14 h.

Fa uns mesos el Consorci de residus V5 va modificar l’horari de l’Ecoparc, i va establir el dia de tancament en diumenge, una mesura que no va acabar d’agradar a la població. A través de l’app municipal van arribar varies sugerències perquè es tornara a l’horari anterior, davant la qual cosa des de la Regidoria de Medi Ambient es va decidir fer una enquesta per conèixer l’opinió majoritària de la ciutadania.

El resultat de l’enquesta va ser el següent:

  • M’agrada l’horari actual: 28,07% (32 vots)
  • No m’agrada l’horari actual i voldria que estiguera obert els diumenges: 71,93% (82 respostes)

Davant d’aquests resultats, i aprofitant que des de fa unes setmanes, l’Ecoparc Mòbil ve a l’Olleria dijous i divendres, s’ha decidit que a partir d’ara el dia de tancament  siga el dijous, i dissabte estiga obert de matí i de vesprada i diumenges sols de matí com estava abans.

Horari-2018-foto.png

Ajuntament de l’Olleria | C/ Sant Tomàs, 2 | 46850 L’Olleria, València | 962 200 601 | premsa@lolleria.org | www.lolleria.org