Cargando
Ajuntament de L'Olleria
    Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria

Les Nits d’estiu a la Casa Santonja arrancaran el 8 de juliol amb el concert d’Andreu Valor

Les Nits d’estiu a la Casa Santonja arrancaran  el 8 de juliol amb el concert d’Andreu Valor
dijous, 29 juny 2017, 09:55:13

El concert d’Andreu Valor, el pròxim dissabte 8 de juliol, donarà el tret d’eixida a les Nits d’estiu de la Casa Santonja. Un programa d’actuacions musicals i cine que presenta enguany importants novetats, com explica Héctor Such, Regidor de Cultura: “el cinema, per petició de diferents col·lectius, sobretot els dels pares i mares que es queixaven que els menuts al dia següent no es podien despertar, es farà divendres a partir de les 22 hores, i les actuacions i concerts es passaran als dissabtes a les 11 de la nit”.


IMG_1437.JPG

Després del concert de Valor, arribarà la Festa d ela Magdalena el dissabte 22. Començarà a les 19:45 amb una  cercavila, després a les 20h en la Plaça de la Vila es faran balls i castells, i finalitzarà a partir de les 22:15 en la Casa Santonja amb un sopar i concert, obert a tots aquells que ho desitgen, l’únic que cal és comprar el tiquet prèviament.

El dijous 27 de juliol, el protagonisme serà per als contes a la fresca a càrrec de Núria Urioz, que enguany canviaran de d’ubicació, deixaran la plaça de la Biblioteca, per fer-se en les coves de la Casa Santonja. I el dissabte 29, serà Maria Juan amb l’espectacle “emprenyada” la que pujarà a l’escenari per tancar la programació de les Nits d’estiu 2017.

Tot i que les actuacions començaran a les 23 hores, “la  porta principal de la Casa Santonja s’obrirà mitja hora abans per a que totes les persones que ho desitgen puguen vore una exposició sobre pirotècnia que hi ha instal·lada al hall de la Casa Santonja”, afirma Héctor Such.

Pel que fa al cinema, les pel·lícules que es projectaran son: el divendres 7 La,la, land, el 14 la pel·lícula infantil Vaiana, el 21 Toni Erdmann, per a majors de 16 anys, i el 28 Rogue One-Star Wars. El preu de l’entrada és simbòlic, 1€, i inclou també un caputxó de rosetes.

nits.png

Ajuntament de l’Olleria | C/ Sant Tomàs, 2 | 46850 L’Olleria, València | 962 200 601 | premsa@lolleria.org | www.lolleria.org