Cargando
Ajuntament de L'Olleria
    Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria

L'equip de futbol Aleví B classificat per a la fase final de la Copa Federació

L
dilluns, 04 desembre 2017, 08:35:37

Un altre diumenge inoblidable per a l'Escola municipal futbol base de l'Olleria, els Alevins de Juanga es desplaçaren amb molta il·lusió a les instal·lacions del Planter (Puçol) per a disputar la Copa Federació. Temperatures baixes que no van ser impediment per a seguir deixant el nom del nostre poble en la part més alta d'esta competició.

Així és, uns xiquets i xiquetes que en la Lliga venen realitzant grans partits sense sort al marcador, hui han estat a un nivell molt alt i han tingut la seua recompensa classificant-se per a la fase final on estaran les millors escoles, i nosaltres tindrem dos representants en la mateixa. Un primer partit molt disputat contra el Massanassa que van guanyar per 1-0 al marcador, els va donar la suficient confiança per afrontar el següents partits amb seguretat, empat a un gol contra el Serranos i guanyant per 2-0 en l'últim partit contra el Sagunt, ocupant la primera plaça en esta fase de grups sense conèixer la derrota. Ens esperava el Torrent, gran equip amb un potencial molt alt, però res podria amb eixes caretes il·lusionades en aconseguir un altre repte memorable, van golejar per 5-2 en un partit per a emmarcar, finalitzant el mateix amb una alegria i felicitat desbordant, tant per als jugadors i jugadores com entrenador i familiars acompanyants.

 ALEVINS B 2.jpg

Una gesta que augmentarà el nivell d'autoestima de tots els seus integrants, un equip en línia ascendent, on cal destacar el gran treball, implicació i dedicació del seu entrenador Juanga, que com a jugador va ser un referent i estem segurs que també ho serà com a tècnic. Ja tenim dos equips Alevins classificats per a la fase final a disputar al mes d'Abril o Maig, però encara ens espera al mes de Gener, la participació dels nostres Benjamins i més tard, els dos representants Prebenjamins, en una temporada que pot resultar històrica i molt exitosa.

ALEVINS B.jpg

Equip d'entrenadors d'Escola de futbol base de l'Olleria

Ajuntament de l’Olleria | C/ Sant Tomàs, 2 | 46850 L’Olleria, València | 962 200 601 | premsa@lolleria.org | www.lolleria.org