Cargando
Ajuntament de L'Olleria
    Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria

La SEM Santa Cecilia guanya el 4t Certamen Internacional de Bandes Filarmonia d'Ouro

La SEM Santa Cecilia guanya el 4t Certamen Internacional de Bandes Filarmonia d
dilluns, 04 desembre 2017, 08:51:54

La banda SEM Santa Cecília de l'Olleria ha estat aquest cap de setmana participant en el 4t Certamen Internacional de Bandes Filarmonia d'Ouro. Un total de 115 persones (85 músics  i  30 acompanyants) arribaren el divendres 1 de desembre a la localitat portuguesa de Santa Maria da Feira per a demostrar el treball que han dut a terme l'últim any i dur el nom de la música de l'Olleria més enllà de les nostres fronteres.

Éren una de les huit bandes que participaven en la 2a secció d'aquest certamen, i d'entre les quals quedaren en PRIMER LLOC, amb la seua interpretació de Of Castles and Legends de Thomas Doss (obra obligada) i Spartacus de Jan van der Roost (obra lliure).

De la mà del seu mestre Ramón Garcia i Soler, que els ha fet fer el que creïen impossible, ara mateix la banda, membre a membre, està rebosant d'orgull, alegria, companyerisme i molta, molta música.

 

Junta directiva de la Societat Escola Musical Santa Cecilia de l'Olleria

 

Ajuntament de l’Olleria | C/ Sant Tomàs, 2 | 46850 L’Olleria, València | 962 200 601 | premsa@lolleria.org | www.lolleria.org