Cargando
Ajuntament de L'Olleria
    Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria

La recollida de trastos vells, un servei que cada vegada utilitza més gent

La recollida de trastos vells, un servei que cada vegada utilitza més gent
dimecres, 15 marc 2017, 08:37:26

Puntualment, des de fa ja un bon grapat d’anys, una vegada al mes el camió de recollida de mobles i trastos vells passa per l’Olleria. Es tracta d’un servei gratuït, que cada vegada coneix i utilitza més gent, tot i que encara estem lluny de l’ús que fan altres municipis de la Vall d’Albaida. “Fins ara moltes vegades este servei no s’utilitzava per desconeixement, i és l’ideal per a quan tenim dos o tres coses grans, que volem tirar, i que no podem portar nosaltres mateixos a l’ecoparc, com ara una nevera, matalassos, etc”, afirma Enric Such, regidor de Serveis.

Este mes de març el dia de recollida serà el dimecres 22 de març, com explica Enric: “ les persones que tinguen algun moble o trasto vell que tirar l’únic que han de fer és cridar a l’Ajuntament per notificar el lloc per on ha de passar el camió a recollir-ho. Després, baixar-ho el dia i a l’hora que li diguen a la porta de casa perquè el camió ho arreplegue. El servei no té cap tipus de cost, és gratuït.”

Tot i que des de la regidoria de serveis s’estan portant a terme diferents campanyes per intentar conscienciar a la població del bon ús dels contenidors, així com de l’ecoparc i de la recollida dels trastos vells, encara hi ha veïns que utilitzen els contenidors de forma errònia i tiren en ells tot tipus de deixalles. “Hem de recordar a la gent que als contenidors sols es pot tirar fem orgànic, que la resta de coses ho han de portar a l’ecoparc, que allí és el lloc on tirar un matalàs, una cuina vella, una bicicleta, oli de cotxe, una llavadora, etc..Afortunadament cada vegada es menys, però encara hi ha veïns que fan un mal ús, que al final hem de pagar tots”, conclou Such.

Ajuntament de l’Olleria | C/ Sant Tomàs, 2 | 46850 L’Olleria, València | 962 200 601 | premsa@lolleria.org | www.lolleria.org