Cargando
Ajuntament de L'Olleria
    Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria Ajuntament de L'Olleria

Marc Vidal Oviedo i Gabriela Álvarez Evangelista, seran el Fester Major Infantil i la Reina de Festes de 2018

 Marc Vidal Oviedo i Gabriela Álvarez Evangelista, seran el Fester Major Infantil i la Reina de Festes de 2018
dilluns, 05 marc 2018, 10:16:52

Divendres a la nit, i coincidint amb el Mig Any Fester, es presentaven públicament els càrrecs de les Festes de 2018. Gabiela Álvarez Evangelista és la jove que finalment ocuparà el càrrec de Reina de Festes de 2018, junt a per primera vegada en la història de les festes de l'Olleria, un Fester Major Infantil, Marc Vidal Oviedo.

La resta de festers infantils son: Adela Gozalbo, Vicente Almendos, Luis Quiñones, Hugo Vidal i Iker Escrihuela. Els festers i festeres adults de 2018 son: Yerary Pastor, Natalia Falomir, María Zamit, Iris Canet, Marta Mascarrell, Alba Manzaneda, Laura Albiñana, Leia Granero, Marta Sarrión, Suad Villarroya, Ana Mompó, Emily Coral, Laura Pérez, Joan Borras, Arnau Grange, Juan Mompó, Joan Antoni Úbeda, Raül Plana,  Joan Bleda, Alexander Martínez, Sergi Casanova, Carlos Garrido, Javier Garrido, Edgar Rodriguez, Jordi Grima i Alex Martinez.

Pel que fa a les Capitanies, enguany ostentades per la Filà Valencians i la Filà Corda Curta, el màxims respresentants seran: el Capità Cristià és Carles Canet Ferrero i l'Ambaixador José Boluda Vidal, pel que fa al bàndol moro, el Capità és Jorge Navarro Soler i l' Ambaixador Herminio Such Borrás. També es va donar a conèixer el Cartell guanyador de festes obra de Ruben Lucas García.

Ajuntament de l’Olleria | C/ Sant Tomàs, 2 | 46850 L’Olleria, València | 962 200 601 | premsa@lolleria.org | www.lolleria.org