Prop de 500 corredors participaran en l’Egyptian Race de l’Olleria

Prop de 500 corredors participaran en l’Egyptian Race de l’Olleria

Prop de 500 persones s’han inscrit, fins el moment, per participar en la segona edició de l’Egyptian Race de l’Olleria. Una carrera d’obstacles, que enguany és puntuable per al Campionat d’Espanya i d’Europa, i que portarà fins l’Olleria els millors corredors del moment.

La carrera es de 10 quilòmetres i travessarà diferents paratges del terme, així com zones emblemàtiques del poble com ara la Plaça del Convent o la de la Vila. Al llarg del recorregut, els corredors es trobaran amb 30 obstacles que hauran de superar, entre ells el Combonubis. “ Este és un obstacle nou d’enguany i  es tracta d’un combo de suspensió aèria considerat un dels obstacles més durs i difícils que hi ha. En l’Olleria  tindrà 18 metres de suspensió amb un tram d’anelles, altre de cordes i l’últim d’agarres i multiagarres. Serà l’últim obstacle que es trobem els corredors abans d’arribar a la línia de meta”, explica Hèctor Valls, Director esportiu de l’Egyptian Race.

S’espera que aquest cap de setmana  vinguen a l’Olleria més de 1.000 persones, entre corredors i acompanyants, com explica Enric Such, Regidor d’Esports: “estem molt satisfets perquè el nombre de participants d’enguany és bastant superior al de l’any passat. I a més,  al ser puntuable per al Campionat d’Espanya, fa que vinguen corredors de tota la península a participar, i molts d’ells aprofitaran per quedar-se tot el cap de setmana, el que suposarà un impuls per al turisme i l’economia local”.

L’Egyptian Race en tan sols un any s’ha convertit en una de les marques més atractives de la lliga espanyola, “ per això vindran els campions d’Espanya i els de la lliga, a més del corredors que enguany estan disputant-se el campionat, que vindran a intentar puntuar. Els corredors d’este tipus de carreres busquen els reptes, i actualment l’Egyptian Race és una de les que ofereix uns reptes més atractius”, comenta Claudi Fogués, President d’OCRA Espanya.